Како блокирати канале и ИоуТубе кориснике

Као иу било којој друштвеној мрежи, опција блокирања је увијек доступна и изузетно је неопходна. ИоуТубе неће бити изузетак, Гоогле платформа има програм модерирања одређеног садржаја како би се "борила" против оних који објављују или коментирају неприкладне ствари, итд.

Али не можете само брисати коментаре и блокирати кориснике . Али такође можете блокирати канале тако да се не појављују у сугестијама и можете креирати на одређени начин свој филтер да бисте имали ИоуТубе који ће вам одговарати.

Како блокирати ИоуТубе канал са рачунара

  • Прво, унесите профил канала који желите да блокирате.
  • Једном када сте у профилу, све што треба да урадите је да одете на картицу "Више информација" која се налази на десној страни.
  • Оно што треба да урадите је да погледате десно где пише "Статистика" ако приметите две иконе. Један са заставом и један са коментаром. Морате кликнути на икону заставе.
  • Појавиће се нови мени где ћете видети неколико опција. Оно што нас заиста занима је онај који каже "Блокирај корисника" који би био први.
  • Појављује се искачућа порука која вам даје могућност да потврдите блок. Једноставно морате притиснути гдје пише.

У случају да касније желите да деблокирате канал. Све што треба да урадите је да се вратите на профил и поново притиснете икону заставе и завршили сте.

Како блокирати ИоуТубе канале из апликације

У случају да немате рачунар или користите ИоуТубе из апликације, не брините јер је то прилично једноставно. Могли бисте чак рећи да је то лакше од апликације.

  • Све што треба да урадите је да унесете профил канала који желите да блокирате, као што смо урадили на рачунару.
  • Али у овом случају морате само да кликнете на три тачке које су на врху.
  • Појавиће се нови мени иу том менију ћете видети опцију која каже " Блокирај корисника ", као што ћете видети да то уопште није компликовано.

Када блокирате овај канал, када поново урадите овај процес, опција " Блокирај корисника " ће бити замењена са " Деблокирај корисника " у случају да желите да је деблокирате.

На овај начин више нећете видети садржај тог корисника. Али такође не можете, у случају да постављате видео записе, коментаришете своје видео снимке или их видите.