Како сакрити везу на Фацебооку за неке људе

Фацебоок је једна од друштвених мрежа која је изазвала више утицаја широм света од свог настанка, пре више од десет година, а истина је да смо у присуству платформе коју милиони корисника широм света користе. свакодневно, конкретно више од 2.000 људи из цијеле планете. И да је то платформа која траје преко 13 година, сви знамо да има мале дјеце која користе ову апликацију чак и уз дозволу својих родитеља, нешто што не смијемо занемарити.

Следеће што можемо рећи у том смислу је да су се појавиле многе тврдње узимајући у обзир све елементе Фацебоока који су директно повезани са приватношћу, односно, безбедност личних података које додајемо овој платформи. Истина је да, иако се Фацебоок у посљедње вријеме побољшава у том погледу, још увијек постоје ствари које треба ријешити. Знамо да у одређеним случајевима можемо бирати који људи могу да виде наше ствари, а данас идемо са везама .

Оно што се дешава је да, очигледно, многи људи који имају везу на Фејсбуку и који су све информације видели да виде, желе да ово учине много приватнијим тако да само неки људи могу да виде да ли имају везу . Срећом, морамо вам рећи да у овој врсти случаја постоји рјешење које можете узети у обзир, а то ће вам омогућити да одаберете врло специфично кога желите видјети ваше приватне информације, а који немају приступ .

Како сакрити Фацебооков однос

Прва ствар коју морате имати на уму је да правила Фацебоока о приватности обично долазе без икаквих ограничења, тако да ћете морати сами да их измените. Морате бити свјесни, у овој врсти ситуације, да ове информације долазе по дефаулту за пријатеље или опћу јавност, тако да ако их нисте промијенили, сви ће имати приступ до њих. Да бисмо ово модификовали, морамо ући у наш Фацебоок зид и одабрати опцију Едит Профиле, наравно .

Видећете да вам систем омогућава да одаберете за модификацију многе аспекте које имамо при руци, мада конкретно морамо да останемо са Односом, одабиром на оловци да уредимо конфигурацију овог одељка који је нама интересантан. Видјет ћете податке особе с којом имамо везу на Фацебооку, а затим, с лијеве стране, неколико опција за оне који могу видјети вашу Фацебоок везу, тако да је можете прилагодити у највећој могућој мјери.

Када уђете у прилагођавање, наћи ћете различите опције, узимајући у обзир да први каже Подели са: и други Не делити са:, тако да можете у потпуности прилагодити све ове садржаје, како замишљате. На исти начин треба да знате да можете детаљно да изаберете са ким да поделите, пишући сва њихова имена после дељења ; тако да није тешко искористити ову функцију друштвене мреже, наравно.