Како да конфигуришете приватност мојих Инстаграм прича

Оно што ћемо видјети у овом чланку је како контролирати приватност Инстаграм Сториес или Инстаграм Сториес . То је једна од најчешће коришћених опција од стране Инстаграм корисника. Према заданим поставкама, приче могу бити прегледане од стране свих људи који вас прате и истовремено могу одговорити на исте. Ово можете чак и да поделите другима да виде.

Добра ствар је да имамо неколико опција да то можемо модификовати и постићи бољу приватност за њих. На тај начин можемо да контролишемо које људе људи виде у Инстаграмовим причама. Погледајмо корак по корак цијелу ову тему у наставку.

Како поставити Инстаграм приче

Ако желимо да спречимо неке људе да виде нашу причу, оно што треба да урадимо је приступ нашем профилу у друштвеној мрежи. Након тога једноставно притиснемо три тачке које се појављују у горњем десном углу и улазимо у конфигурациони мени.

Сада кликнемо на доњи део где пише " Подешавања " и идемо на одељак " Приватност и безбедност ". Оно што следи је да кликнете на "Контроле прича" да бисте конфигурисали све што желимо.

У контроли историје моћи ћемо да користимо веома занимљиву опцију под називом " Сакриј историју " и овде ћемо моћи да изаберемо кога не желимо да видимо у својој историји. Можете додати све људе које желите тако да након што објавите причу, ти људи то не могу видјети. Међутим, остали људи ће то моћи да виде.

Ко може да одговори на причу

Друга опција коју имамо на располагању је " Дозволи одговоре на поруке ." На тај начин можете изабрати који људи могу да одговоре на приче преко приватне поруке. Подразумевана конфигурација је да свако може то да уради. Али можете изабрати да ли то могу урадити неки људи или директно, што нико не може.

Такође можете конфигурисати тако да корисници могу или не могу да деле ваше приче са другим људима. Да бисте га конфигурисали, морате да пређете на опцију која каже " Дозволи дељење " одмах испод наслова одељка " Дељени садржај ". Ова опција, као што смо коментарисали мало изнад, већ је подразумевано активирана. Али ако покренете прекидач, он је деактивиран.

Након што га деактивирате, нико неће моћи да дели ваше приче или да шаље садржај било коме другом.

Као и увек, ако имате било какве сумње о томе како да конфигуришете приватност мојих Инстаграм-ових прича, можете их оставити у коментарима испод.